Prima fază a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în această toamnă

Lucrările de construcție la parcul de afaceri The Bridge din zona Orhideea-Grozăvești, sunt în grafic și avansează rapid, anunță developerul, fiind ridicate opt niveluri din cele 13 ((2S+P+10) ale primei faze a proiectului de birouri.

Prima fază a The Bridge va avea o suprafață totală de 50.706 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 36.871 mp, cu 384 locuri de parcare. Din aceasta, a fost deja preînchiriată jumătate încă de anul trecut, o suprafață de birouri de 18.000 mp, de către BCR.

Lucrările la prima fază The Bridge urmează a se termina în trimestrul trei.

Faza a doua a proiectului The Bridge va demara în acest an și prevede realizarea unei suprafețe totale de 31.360 mp, din care o spații de birouri închiriabile de 20.191 mp.

The Bridge – Faza 3 s-a finalizat in Q2 2020, si are in total 21.200.

Birourile din parcul de afaceri The Bridge vor avea certificat verde LEED Gold, BMS control, 10 lifturi de mare viteză, terase la fiecare etaj, un model de open space eficient, parcare pentru biciclete și motociclete la subsol și o frumoasă grădină interioară.

The Bridge se remarcă și prin design, soluția arhitecturală fiind realizată de cabinetul internațional de arhitectură Epstein.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din The Bridge, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult