Birourile de la Timpuri Noi Square sunt dichisite cu activități de weekend

Clădirile de birouri devin multifuncționale: Timpuri Noi Square sparge gheața cu un târg de weekend, Dichisar, unde tinerii s-au bucurat timp de două zile de fun, food & shopping alternativ în care fac cunoștință cu spuma noilor makeri români; pe muzică bună, la o cafea adevărată și un lava cake cu afine, așa cum promiteau organizatorii.

Exact așa s-a și întâmplat, echipa de monitorizare a spațiilor de birouri ESOP | Corfac Internațional a fost acolo și a gustat din prăjiturile alese.

Duminică după-amiaza în curtea interioară a proiectului Timpuri Noi Square era forfotă de tineri, aproape la fel ca într-o zi obișnuită.

Vizitatorii târgului ieșeau cu sacoșe de shopping în mână, în weekend, dintr-o clădire de birouri care în timpul săptămânii găzduiește sediile unor companii de IT&C, precum Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact, dar și de consultanță financiară, Kruk România, sau de închiriere birouri în sistem co-working Impact Hub.

Dichisar a și fost de altfel organizat în spațiul de birouri al celor de la Impact Hub, care organizează periodic și evenimente pentru tineri.

Ce s-a găsit în târgul de weekend? De toate. De la zacuscă și dulceață, cafea proaspătă și limonadă, la bijuterii handmade, din perle, argint sau porțelan, la haine de designeri români, obiecte mici de mobilier stilysh, genți și plante naturale pentru birou.

Despre proiectul Timpuri Noi Square

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, de birouri și rezidențial, care a livrat în acest an primele spații de birouri, în prima fază o suprafață totală de 13.385 mp și în curând va livra faza a doua cu încă 19.139 mp.

A treia fază de birouri a Timpuri Noi Square este prevăzută pentru anul viitor, cu o suprafață totală de 20.063 mp. Timpuri Noi Square are planificată și cea mai mare zonă de food din clădirile de birouri din Capitală, de circa 3.000 mp, operată de grupul de restaurante Fratelli.

Birourile sunt situate pe malul râului Dâmbovița, lângă stația de metrou Timpuri Noi.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
307 mp

Timpuri Noi Square 1

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 17,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 2.899 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 17,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Oportunități pentru România educată în IT. Cum se poate dezvolta piața


In timp ce industria software și servicii crește de 3 ori mai repede decât economia țării noastre, educația TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) merge cu frâna de mană trasă. Poate inițiativa privată susținută prin politici eficiente create de către stat să ne ajute să recuperăm decalajul într-un termen suficient de scurt încât să nu pierdem […]


Citeste mai mult

Spațiile verzi au devenit cele mai căutate facilități oferite de business park-uri


Chiar dacă criza pandemică a încetinit ritmul construcției de clădiri noi de birouri, cele livrate în perioada pandemiei, sau care se află acum în lucru, s-au adaptat la noile cerințe venite din partea chiriașilor. Ca urmare a încetării stării de alertă începând cu data de 09.03.2022 și a ridicării restricțiilor pentru limitarea răspândirii Covid-19, companiile […]


Citeste mai mult

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult