Birourile de la Timpuri Noi Square sunt dichisite cu activități de weekend

Clădirile de birouri devin multifuncționale: Timpuri Noi Square sparge gheața cu un târg de weekend, Dichisar, unde tinerii s-au bucurat timp de două zile de fun, food & shopping alternativ în care fac cunoștință cu spuma noilor makeri români; pe muzică bună, la o cafea adevărată și un lava cake cu afine, așa cum promiteau organizatorii.

Exact așa s-a și întâmplat, echipa de monitorizare a spațiilor de birouri ESOP | Corfac Internațional a fost acolo și a gustat din prăjiturile alese.

Duminică după-amiaza în curtea interioară a proiectului Timpuri Noi Square era forfotă de tineri, aproape la fel ca într-o zi obișnuită.

Vizitatorii târgului ieșeau cu sacoșe de shopping în mână, în weekend, dintr-o clădire de birouri care în timpul săptămânii găzduiește sediile unor companii de IT&C, precum Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact, dar și de consultanță financiară, Kruk România, sau de închiriere birouri în sistem co-working Impact Hub.

Dichisar a și fost de altfel organizat în spațiul de birouri al celor de la Impact Hub, care organizează periodic și evenimente pentru tineri.

Ce s-a găsit în târgul de weekend? De toate. De la zacuscă și dulceață, cafea proaspătă și limonadă, la bijuterii handmade, din perle, argint sau porțelan, la haine de designeri români, obiecte mici de mobilier stilysh, genți și plante naturale pentru birou.

Despre proiectul Timpuri Noi Square

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, de birouri și rezidențial, care a livrat în acest an primele spații de birouri, în prima fază o suprafață totală de 13.385 mp și în curând va livra faza a doua cu încă 19.139 mp.

A treia fază de birouri a Timpuri Noi Square este prevăzută pentru anul viitor, cu o suprafață totală de 20.063 mp. Timpuri Noi Square are planificată și cea mai mare zonă de food din clădirile de birouri din Capitală, de circa 3.000 mp, operată de grupul de restaurante Fratelli.

Birourile sunt situate pe malul râului Dâmbovița, lângă stația de metrou Timpuri Noi.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
307 mp

Timpuri Noi Square 1

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult