Birourile de la Timpuri Noi Square sunt dichisite cu activități de weekend

Clădirile de birouri devin multifuncționale: Timpuri Noi Square sparge gheața cu un târg de weekend, Dichisar, unde tinerii s-au bucurat timp de două zile de fun, food & shopping alternativ în care fac cunoștință cu spuma noilor makeri români; pe muzică bună, la o cafea adevărată și un lava cake cu afine, așa cum promiteau organizatorii.

Exact așa s-a și întâmplat, echipa de monitorizare a spațiilor de birouri ESOP | Corfac Internațional a fost acolo și a gustat din prăjiturile alese.

Duminică după-amiaza în curtea interioară a proiectului Timpuri Noi Square era forfotă de tineri, aproape la fel ca într-o zi obișnuită.

Vizitatorii târgului ieșeau cu sacoșe de shopping în mână, în weekend, dintr-o clădire de birouri care în timpul săptămânii găzduiește sediile unor companii de IT&C, precum Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Phoenix Contact, dar și de consultanță financiară, Kruk România, sau de închiriere birouri în sistem co-working Impact Hub.

Dichisar a și fost de altfel organizat în spațiul de birouri al celor de la Impact Hub, care organizează periodic și evenimente pentru tineri.

Ce s-a găsit în târgul de weekend? De toate. De la zacuscă și dulceață, cafea proaspătă și limonadă, la bijuterii handmade, din perle, argint sau porțelan, la haine de designeri români, obiecte mici de mobilier stilysh, genți și plante naturale pentru birou.

Despre proiectul Timpuri Noi Square

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, de birouri și rezidențial, care a livrat în acest an primele spații de birouri, în prima fază o suprafață totală de 13.385 mp și în curând va livra faza a doua cu încă 19.139 mp.

A treia fază de birouri a Timpuri Noi Square este prevăzută pentru anul viitor, cu o suprafață totală de 20.063 mp. Timpuri Noi Square are planificată și cea mai mare zonă de food din clădirile de birouri din Capitală, de circa 3.000 mp, operată de grupul de restaurante Fratelli.

Birourile sunt situate pe malul râului Dâmbovița, lângă stația de metrou Timpuri Noi.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Clădirile de birouri din zona centrală ZACA și proiectele din afara zonei cu interdicții pentru mașinile poluante


Update 24.10.2019 Primăria Capitalei a aprobat introducerea vinietei în București. În zona centrală, nu vor mai avea voie de anul viitor mașinile sub euro 3 (Non-Euro, Euro 1 și Euro 2), iar din 2021 nici cele sub Euro 4. Toate mașinile sub euro 5 vor plăti vinietă pentru a circula pe celelalte străzi, în afara […]


Citeste mai mult

Primăria Sectorului 5 propune un proiect pentru dezvoltarea celui mai mare teren liber din București


Primăria Sectorului 5 a organizat de curând o dezbatere publică privind dezvoltarea proiectului Antiaeriană, pe cel mai mare teren liber din București, de circa 110 hectare. Alături de firma noastră, la discuții au fost invitați și reprezentanți ai principalilor dezvoltatori imobiliari din București și ai mai multor mari companii de consultanță imobiliară. Proiectul inițial propune […]


Citeste mai mult

Despre LAST MILE, fenomenul vestic prin care cele mai căutate depozite sunt în oraș


În marile orașe din SUA, Anglia și Germania, acum cele mai vânate spații industriale sunt spațiile logistice din interiorul orașului, cât mai aproape de consumatorul final al companiilor de e-commerce (vânzări online) și al companiilor de curierat, așa numitul last mile (sau pe ultima sută de metri, dacă ar fi să echivalăm cu o expresie […]


Citeste mai mult

*/ ?>