Birourile Business Garden de lângă Carrefour Orhideea avansează și atrag alți investitori lângă ele

Crește și ritmul de lucru la proiectul de birouri Business Garden, aflat lângă Carrefour Orhideea, în inima celui mai nou pol de business din București.

În al doilea trimestru din 2018 sunt programate a se da în folosință primele două faze de construcție, Building A Business Garden, cu 10 etaje și o suprafață închiriabilă de birouri 22.000 mp, și Buiding B Business Garden, tot de 10 etaje și cu o suprafață închiriabilă de 10.306 mp.

A treia fază a proiectului, cu o suprafață închiriabilă de 9.940 mp este prevăzută a se livra cu un trimestru mai târziu.

În total, proiectul Business Garden, dezvoltator Vastint Romania, are o suprafață închiriabilă de birouri de circa 41.000 mp.

Complexul de birouri va avea o grădină amenajată în jurul clădirilor, cu băncuțe, alei și zone de recreere, conform proiectului și este precertificat LEED Platinum, înscriindu-se în seria clădirilor de birouri verzi, cu un consum mic de energie și un mediu optim de lucru pentru angajat. Un exemplu de facilitate este faptul că sistemul de aer condiționat are un aport de 100% aer proaspăt.

Pe măsură ce lucrările de construcție au avansat, mulți investitori s-au arătat interesați de zonă. În imediata vecinătate, Eden Capital Development cumpără un teren al fostei Fabrici de Pâine Plevnei, unde declară că va construi un proiect rezidențial adaptat nevoilor viitoare ale zonei. O componentă a proiectului rezidențial viitor va avea și o reconversie a unei clădiri istorice, aflată chiar la Bulevardul Plevnei, care va avea și spații comerciale la parter.

Vecinătățile magazinului Carrefour-Orhideea sunt foarte căutate în acest moment de chiriașii din domeniul IT&C și domeniul bancar, fiind apropiate Politehnicii și celui mai mare cămin studențesc din România, cel din Regie. Printre companiile care se vor muta în zonă, în clădirile aflate încă în construcție se numără BCR, Bitdefender, Misys.

Alte puncte forte ale zonei Carrefour Orhideea sunt apropierea de Gara de Nord, de zona ultracentrală a Capitalei și accesibilitatea ei, datorită Pasajului Basarab construit recent și a stațiilor de metrou.

În paginile de ofertă din site-ul nostru, vă prezentăm detaliile comerciale pentru spații de birouri de închiriat în acest centru de afaceri:

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Business Garden Bucharest, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp

Business Garden Bucharest cladirea A

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
290 - 3.480 mp

Business Garden Bucharest cladirea B

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 3.119 mp

Business Garden Bucharest cladirea C

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult