Birourile Business Garden de lângă Carrefour Orhideea avansează și atrag alți investitori lângă ele

Crește și ritmul de lucru la proiectul de birouri Business Garden, aflat lângă Carrefour Orhideea, în inima celui mai nou pol de business din București.

În al doilea trimestru din 2018 sunt programate a se da în folosință primele două faze de construcție, Building A Business Garden, cu 10 etaje și o suprafață închiriabilă de birouri 22.000 mp, și Buiding B Business Garden, tot de 10 etaje și cu o suprafață închiriabilă de 10.306 mp.

A treia fază a proiectului, cu o suprafață închiriabilă de 9.940 mp este prevăzută a se livra cu un trimestru mai târziu.

În total, proiectul Business Garden, dezvoltator Vastint Romania, are o suprafață închiriabilă de birouri de circa 41.000 mp.

Complexul de birouri va avea o grădină amenajată în jurul clădirilor, cu băncuțe, alei și zone de recreere, conform proiectului și este precertificat LEED Platinum, înscriindu-se în seria clădirilor de birouri verzi, cu un consum mic de energie și un mediu optim de lucru pentru angajat. Un exemplu de facilitate este faptul că sistemul de aer condiționat are un aport de 100% aer proaspăt.

Pe măsură ce lucrările de construcție au avansat, mulți investitori s-au arătat interesați de zonă. În imediata vecinătate, Eden Capital Development cumpără un teren al fostei Fabrici de Pâine Plevnei, unde declară că va construi un proiect rezidențial adaptat nevoilor viitoare ale zonei. O componentă a proiectului rezidențial viitor va avea și o reconversie a unei clădiri istorice, aflată chiar la Bulevardul Plevnei, care va avea și spații comerciale la parter.

Vecinătățile magazinului Carrefour-Orhideea sunt foarte căutate în acest moment de chiriașii din domeniul IT&C și domeniul bancar, fiind apropiate Politehnicii și celui mai mare cămin studențesc din România, cel din Regie. Printre companiile care se vor muta în zonă, în clădirile aflate încă în construcție se numără BCR, Bitdefender, Misys.

Alte puncte forte ale zonei Carrefour Orhideea sunt apropierea de Gara de Nord, de zona ultracentrală a Capitalei și accesibilitatea ei, datorită Pasajului Basarab construit recent și a stațiilor de metrou.

În paginile de ofertă din site-ul nostru, vă prezentăm detaliile comerciale pentru spații de birouri de închiriat în acest centru de afaceri:

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Business Garden Bucharest, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

*/ ?>