Vile si centre de afaceri premium in zone de top din Bucuresti

Studiile de piata si analize realizate cu regularitate de ESOP Consulting arata o crestere a suprafetei totale de birouri disponibile la inchiriere in Bucuresti in 2015, in comparatie cu anul trecut, dar si o orientare mai accentuata a companiilor medii catre catre sediile de birouri in centrele de afaceri noi si moderne aparute in ultimii ani in zone centrale sau semi-centrale ale Capitalei.

Zone precum Grozavesti, Piata Romana, Piata Unirii, Piata Maria Rosetti, Piata 1 Mai sau Floreasca ocupa locuri de top in preferintele managerilor care cauta un sediu la un cost lunar avantajos pentru compania lor, care sa le aduca un plus de confort, eficienta si imagine.

Confort, eficienta si un plus de imagine

Centre de afaceri moderne in centrul Capitalei

Centrele de afaceri premium sunt si ele in topul companiilor mari si medii, companii nationale sau multinationale care au nevoie de un sediu modern si elegant, cu spatii deschise si luminoase, birouri spatioase si modern amenajate si decorate, sali de reuniuni sau sali de relaxare comparabile cu cele occidentale. Zone precum Calea Victoriei, Universitate, Aviatorilor, Barbu Vacarescu sau Piata Presei Libere sunt pregatite sa ofere astfel de sedii de birouri.

Vile istorice, cu o arhitectura deosebita, pentru sedii de birouri premium

Companiile ce isi doresc un sediu pe care sa-l ocupe in intregime si care sa impresioneze prin amplasarea privilegiata in centrul Bucurestiului, facilitati si dotari moderne, dar si o mostenire istorica ce ii ofera un plus de noblete si rafinament, pot alege una dintre vilele de pe Aviatorilor sau Polona, Piata Romana sau din zona Casin.

O astfel de vila este si cea despre pe care jurnalisitii au definit-o ca fiind « O frenezie din piatra si lemn pe dealul Mitropoliei: o casa cu lift din 1920, coloane dantelate si priveliste de micul Paris ». (www.wall-street.ro)

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
273 - 2.671 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 19€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
482 mp

Pallazo Italia

Universitate, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
295 - 5.637 mp

S Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

Oportunități pentru România educată în IT. Cum se poate dezvolta piața


In timp ce industria software și servicii crește de 3 ori mai repede decât economia țării noastre, educația TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) merge cu frâna de mană trasă. Poate inițiativa privată susținută prin politici eficiente create de către stat să ne ajute să recuperăm decalajul într-un termen suficient de scurt încât să nu pierdem […]


Citeste mai mult

Spațiile verzi au devenit cele mai căutate facilități oferite de business park-uri


Chiar dacă criza pandemică a încetinit ritmul construcției de clădiri noi de birouri, cele livrate în perioada pandemiei, sau care se află acum în lucru, s-au adaptat la noile cerințe venite din partea chiriașilor. Ca urmare a încetării stării de alertă începând cu data de 09.03.2022 și a ridicării restricțiilor pentru limitarea răspândirii Covid-19, companiile […]


Citeste mai mult

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult