Sediul inchiriat de ATDI

ATDI deschide reprezentanta in Romania

ATDI, o companie multinationala cu sediul central in Paris, care dezvolta programe software pentru industria de radiocomunicatii, a deschis reprezentanta si in Romania, anunta ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia de inchiriere a biroului.

ATDI a ales un sediu reprezentativ pentru imaginea sa, respectiv un spatiu elegant intr-o vila situata pe Bd. Aviatorilor. Vila stil anii 40 a fost recent renovata si amenajata: s-au realizat lucrari de consolidare, s-a refacut fatada, instalatiile sanitare si electrice au fost inlocuite, interioarele au fost reconditionate cu finisaje moderne, conservandu-se insa stilul arhitectural.

Sediul inchiriat de ATDI este dispus pe doua nivele : etajul 2 si o mansarda cocheta. Etajul 2 este format dintr-o camera mare, eleganta pentru receptie, 3 camere mai mici, bucatarie si baie. Mansarda este compusa dintr-o camera, baie, o bucatarie mica si o terasa de unde se poate admira privelistea superba. Vila este compusa din D+P+2E+M, cladirea fiind ocupata in intregime de firme (Barentz Romania, ATDI, Brandient).

“Pe langa frumusetea si calitatea constructiei, spatiul detine o serie de avantaje pentru un sediu de birou: locatie este una dintre cele mai ravnite de catre firme, chiar pe Bd. Aviatorilor, la 3 minute de metrou, exista locuri de parcare la strada, cheltuielile de intretinere sunt mici, fiecare apartament avand centrala proprie, proprietarii pot face anumite amenajari la cerere, iar pretul de inchiriere este foarte bun”, afirma Irina Petrescu, Director Departament Birouri la ESOP.

ATDI, cea de-a doua companie relocata de ESOP, alaturi de Barentz Romania, incheie seria relocarilor in acest imobil, care este ocupat acum in proportie de 100%. Credem ca aceasta cladire este un bun exemplu care poate fi urmat de cei ce doresc sa investeasca in piata spatiilor de birouri. Vilele vechi, lasate aproape in paragina, dar care au fost adevarate bijuterii arhitecturale, pot fi renovate si reintroduse in circuitului comercial. Nu numai ca Bucurestiul ar arata altfel, dar investitiile de acest fel sunt profitabile, deoarece cererea de birouri in vile este in crestere.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult