Sediul inchiriat de ATDI

ATDI deschide reprezentanta in Romania

ATDI, o companie multinationala cu sediul central in Paris, care dezvolta programe software pentru industria de radiocomunicatii, a deschis reprezentanta si in Romania, anunta ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia de inchiriere a biroului.

ATDI a ales un sediu reprezentativ pentru imaginea sa, respectiv un spatiu elegant intr-o vila situata pe Bd. Aviatorilor. Vila stil anii 40 a fost recent renovata si amenajata: s-au realizat lucrari de consolidare, s-a refacut fatada, instalatiile sanitare si electrice au fost inlocuite, interioarele au fost reconditionate cu finisaje moderne, conservandu-se insa stilul arhitectural.

Sediul inchiriat de ATDI este dispus pe doua nivele : etajul 2 si o mansarda cocheta. Etajul 2 este format dintr-o camera mare, eleganta pentru receptie, 3 camere mai mici, bucatarie si baie. Mansarda este compusa dintr-o camera, baie, o bucatarie mica si o terasa de unde se poate admira privelistea superba. Vila este compusa din D+P+2E+M, cladirea fiind ocupata in intregime de firme (Barentz Romania, ATDI, Brandient).

“Pe langa frumusetea si calitatea constructiei, spatiul detine o serie de avantaje pentru un sediu de birou: locatie este una dintre cele mai ravnite de catre firme, chiar pe Bd. Aviatorilor, la 3 minute de metrou, exista locuri de parcare la strada, cheltuielile de intretinere sunt mici, fiecare apartament avand centrala proprie, proprietarii pot face anumite amenajari la cerere, iar pretul de inchiriere este foarte bun”, afirma Irina Petrescu, Director Departament Birouri la ESOP.

ATDI, cea de-a doua companie relocata de ESOP, alaturi de Barentz Romania, incheie seria relocarilor in acest imobil, care este ocupat acum in proportie de 100%. Credem ca aceasta cladire este un bun exemplu care poate fi urmat de cei ce doresc sa investeasca in piata spatiilor de birouri. Vilele vechi, lasate aproape in paragina, dar care au fost adevarate bijuterii arhitecturale, pot fi renovate si reintroduse in circuitului comercial. Nu numai ca Bucurestiul ar arata altfel, dar investitiile de acest fel sunt profitabile, deoarece cererea de birouri in vile este in crestere.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>