ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest

In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti.

ARC Project este situata in langa Business Garden Bucharest, Brico Depot si IDM Basarab, o zona in plina dezvoltare, la intersectia dintre sos Orhideelor si bulevardul Giulesti. ARC va fi amplasat in apropierea stației de metrou Basarab, cu access usor la o serie de facilitati, cum ar fi autobuze si tramvaie, precum si la numeroase restaurante, cafenele si magazine.

Proiectul are un design modern si functional, o dispunere pe 10 etaje, cu o capacitate de 3.180 de angajati si parter cu destinatie de spatii comerciale. Cladirea dispune si de doua niveluri subterane cu 320 de locuri de parcare, statii de incarcare masini electrice, spatii tehnice, vestiare si dusuri pentru biciclisti.

Cladirea ARC Project ofera o serie de dotari si facilitati de top, care asigura un mediu de lucru confortabil si productiv pentru angajati. Printre acestea se numara:

  • Acces controlat 24/7
  • Sistem de climatizare performant
  • Building Management Sytem (BMS)
  • Parcare subterana
  • Restaurant si cafenea
  • Zone de relaxare

ARC este intr-un stadiu avansat de planificare, iar livrarea sa este stimate pentru final de 2024 / inceput de 2025.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult