Ansamblul rezidential APARTAMENTE Radacini

APARTAMENTE Radacini ofera discount de 1.000 euro, doar cu flyer de la TNI!

Vreti apartament ieftin, central, la cheie? In perioada 28-30 septembrie, la Casa Poporului, va asteptam sa ne vizitati standul si sa va procurati flyerul prin care obtineti o reducere de 1.000 euro pentru cel mai bine amplasat proiect rezidential cu preturi mici!

ESOP Consulting, care se ocupa în exclusivitate de vanzarile ansamblului APARTAMENTE Radacini ofera o reducere de 1.000 euro, pentru cumparatorii care se prezinta cu un flyer procurat de la standul firmei din Targul National Imobiliar.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat în centrul Capitalei, care are preturi mici, de la 53.000 euro, cu tot cu TVA, pentru apartamente de doua camere.

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si între cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana în septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu. Prindeti ultimele credite de la PRIMA CASA, cumparand un apartament amplasat în mijlocul Capitalei!

Mai multe detalii si imagini cu ansamblul rezidential, precum si lista de finisaje le gasiti in sectiunea speciala din site-ul nostru “Apartamente Radacini”.

Care este profilul cumparatorilor de pana acum, aflati in articolul “Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept“.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult

Domeniul medical a depășit domeniul IT&C ca pondere în rândul chiriașilor de spații de birouri în 2021, pe piața bucureșteană


Domeniul medical a crescut ca pondere de la 3% din totalul contractelor de închiriere birouri în 2019, la 10% în 2020, primul an de pandemie și a ajuns la 23% în acest moment, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. În plus, se înregistrează și o creștere a cererii totale venite din rândul companiilor medicale, acestea […]


Citeste mai mult

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult