Ansamblul rezidential APARTAMENTE Radacini

APARTAMENTE Radacini ofera discount de 1.000 euro, doar cu flyer de la TNI!

Vreti apartament ieftin, central, la cheie? In perioada 28-30 septembrie, la Casa Poporului, va asteptam sa ne vizitati standul si sa va procurati flyerul prin care obtineti o reducere de 1.000 euro pentru cel mai bine amplasat proiect rezidential cu preturi mici!

ESOP Consulting, care se ocupa în exclusivitate de vanzarile ansamblului APARTAMENTE Radacini ofera o reducere de 1.000 euro, pentru cumparatorii care se prezinta cu un flyer procurat de la standul firmei din Targul National Imobiliar.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat în centrul Capitalei, care are preturi mici, de la 53.000 euro, cu tot cu TVA, pentru apartamente de doua camere.

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si între cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana în septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu. Prindeti ultimele credite de la PRIMA CASA, cumparand un apartament amplasat în mijlocul Capitalei!

Mai multe detalii si imagini cu ansamblul rezidential, precum si lista de finisaje le gasiti in sectiunea speciala din site-ul nostru “Apartamente Radacini”.

Care este profilul cumparatorilor de pana acum, aflati in articolul “Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept“.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult