Ansamblul rezidential APARTAMENTE Radacini

APARTAMENTE Radacini ofera discount de 1.000 euro, doar cu flyer de la TNI!

Vreti apartament ieftin, central, la cheie? In perioada 28-30 septembrie, la Casa Poporului, va asteptam sa ne vizitati standul si sa va procurati flyerul prin care obtineti o reducere de 1.000 euro pentru cel mai bine amplasat proiect rezidential cu preturi mici!

ESOP Consulting, care se ocupa în exclusivitate de vanzarile ansamblului APARTAMENTE Radacini ofera o reducere de 1.000 euro, pentru cumparatorii care se prezinta cu un flyer procurat de la standul firmei din Targul National Imobiliar.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat în centrul Capitalei, care are preturi mici, de la 53.000 euro, cu tot cu TVA, pentru apartamente de doua camere.

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si între cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana în septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu. Prindeti ultimele credite de la PRIMA CASA, cumparand un apartament amplasat în mijlocul Capitalei!

Mai multe detalii si imagini cu ansamblul rezidential, precum si lista de finisaje le gasiti in sectiunea speciala din site-ul nostru “Apartamente Radacini”.

Care este profilul cumparatorilor de pana acum, aflati in articolul “Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept>”.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult