Ansamblul rezidential APARTAMENTE Radacini

APARTAMENTE Radacini ofera discount de 1.000 euro, doar cu flyer de la TNI!

Vreti apartament ieftin, central, la cheie? In perioada 28-30 septembrie, la Casa Poporului, va asteptam sa ne vizitati standul si sa va procurati flyerul prin care obtineti o reducere de 1.000 euro pentru cel mai bine amplasat proiect rezidential cu preturi mici!

ESOP Consulting, care se ocupa în exclusivitate de vanzarile ansamblului APARTAMENTE Radacini ofera o reducere de 1.000 euro, pentru cumparatorii care se prezinta cu un flyer procurat de la standul firmei din Targul National Imobiliar.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat în centrul Capitalei, care are preturi mici, de la 53.000 euro, cu tot cu TVA, pentru apartamente de doua camere.

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si între cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana în septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu. Prindeti ultimele credite de la PRIMA CASA, cumparand un apartament amplasat în mijlocul Capitalei!

Mai multe detalii si imagini cu ansamblul rezidential, precum si lista de finisaje le gasiti in sectiunea speciala din site-ul nostru “Apartamente Radacini”.

Care este profilul cumparatorilor de pana acum, aflati in articolul “Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept“.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>