Ansamblul rezidential APARTAMENTE Radacini

APARTAMENTE Radacini ofera discount de 1.000 euro, doar cu flyer de la TNI!

Vreti apartament ieftin, central, la cheie? In perioada 28-30 septembrie, la Casa Poporului, va asteptam sa ne vizitati standul si sa va procurati flyerul prin care obtineti o reducere de 1.000 euro pentru cel mai bine amplasat proiect rezidential cu preturi mici!

ESOP Consulting, care se ocupa în exclusivitate de vanzarile ansamblului APARTAMENTE Radacini ofera o reducere de 1.000 euro, pentru cumparatorii care se prezinta cu un flyer procurat de la standul firmei din Targul National Imobiliar.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat în centrul Capitalei, care are preturi mici, de la 53.000 euro, cu tot cu TVA, pentru apartamente de doua camere.

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si între cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana în septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu. Prindeti ultimele credite de la PRIMA CASA, cumparand un apartament amplasat în mijlocul Capitalei!

Mai multe detalii si imagini cu ansamblul rezidential, precum si lista de finisaje le gasiti in sectiunea speciala din site-ul nostru “Apartamente Radacini”.

Care este profilul cumparatorilor de pana acum, aflati in articolul “Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept“.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult