Apartamente noi la pret de Prima Casa

APARTAMENTE NOI, CENTRALE la pret de PRIMA CASA!

Pana unde au coborat preturile apartamentelor noi, centrale? Pana la PRIMA CASA, pentru un developer care si-a facut bine un business-plan pe timp de criza!

In zona Plevnei din Bucuresti concurenta intre developeri este mare, aici existand trei antreprenori care au apartamente noi de vanzare, in acest moment. Doi developeri au inceput lucrarile in perioada de boom imobiliar, construind imobile foarte inalte, cu preturi ce depasesc 120.000 euro.

Cel de-al treilea ansamblu, APARTAMENTE RADACINI, la care in aceasta luna au fost executate finisajele exterioare, este insa un proiect adaptat pietei. Proiectul se afla in premiera prezentat la un targ imobiliar, la TNI, in perioada 25-27 mai.

„APARTAMENTE RADACINI este un ansamblu croit dupa programul PRIMA CASA, care respecta toate cerintele cumparatorilor de pe acest segment de piata: doua camere, cu suprafete utile de 40-50 mp (asa cum releva ultimul studiu al BCR), in zona centrala, care dispune de toata infrastructura urbana: langa un hipermarket, cu statii de autobuz la scara, foarte aproape de doua parcuri mari ale Capitalei (Parcul Operei si Cismigiu). In cazul in care ai nevoie de asistenta medicala de urgenta, la un colt de strada se afla un spital de stat (Witing) iar la altul un centru medical privat. Ca sa nu mai vorbim de numeroasele gradinite si scoli de stat si private, existente in imediata apropiere”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting.

Pretul unui apartament de doua camere cu o suprafata de circa 40 mp, care se preda la cheie este de 53.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 63.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.

Clientii au posibilitatea de a-si cumpara unul sau doua din cele 70 locuri de parcare de la subsol. Pretul unui loc de parcare este de 5.000 euro-6.000 euro, in functie de nivel (-1, -2, -3). Asa se face ca o familie de tineri, care cumpara un apartament de doua camere si un loc de parcare, prin programul PRIMA CASA se poate incadra in limita bugetului impus pentru constructiile noi (de 70.000 euro, pentru constructiile incepute dupa februarie 2010). Ca facilitati, in afara de locurile de parcare, ansamblul dispune si de boxe si paza permanenta.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult