Apartamente noi la pret de Prima Casa

APARTAMENTE NOI, CENTRALE la pret de PRIMA CASA!

Pana unde au coborat preturile apartamentelor noi, centrale? Pana la PRIMA CASA, pentru un developer care si-a facut bine un business-plan pe timp de criza!

In zona Plevnei din Bucuresti concurenta intre developeri este mare, aici existand trei antreprenori care au apartamente noi de vanzare, in acest moment. Doi developeri au inceput lucrarile in perioada de boom imobiliar, construind imobile foarte inalte, cu preturi ce depasesc 120.000 euro.

Cel de-al treilea ansamblu, APARTAMENTE RADACINI, la care in aceasta luna au fost executate finisajele exterioare, este insa un proiect adaptat pietei. Proiectul se afla in premiera prezentat la un targ imobiliar, la TNI, in perioada 25-27 mai.

„APARTAMENTE RADACINI este un ansamblu croit dupa programul PRIMA CASA, care respecta toate cerintele cumparatorilor de pe acest segment de piata: doua camere, cu suprafete utile de 40-50 mp (asa cum releva ultimul studiu al BCR), in zona centrala, care dispune de toata infrastructura urbana: langa un hipermarket, cu statii de autobuz la scara, foarte aproape de doua parcuri mari ale Capitalei (Parcul Operei si Cismigiu). In cazul in care ai nevoie de asistenta medicala de urgenta, la un colt de strada se afla un spital de stat (Witing) iar la altul un centru medical privat. Ca sa nu mai vorbim de numeroasele gradinite si scoli de stat si private, existente in imediata apropiere”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting.

Pretul unui apartament de doua camere cu o suprafata de circa 40 mp, care se preda la cheie este de 53.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 63.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.

Clientii au posibilitatea de a-si cumpara unul sau doua din cele 70 locuri de parcare de la subsol. Pretul unui loc de parcare este de 5.000 euro-6.000 euro, in functie de nivel (-1, -2, -3). Asa se face ca o familie de tineri, care cumpara un apartament de doua camere si un loc de parcare, prin programul PRIMA CASA se poate incadra in limita bugetului impus pentru constructiile noi (de 70.000 euro, pentru constructiile incepute dupa februarie 2010). Ca facilitati, in afara de locurile de parcare, ansamblul dispune si de boxe si paza permanenta.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>