Apartamente noi la pret de Prima Casa

APARTAMENTE NOI, CENTRALE la pret de PRIMA CASA!

Pana unde au coborat preturile apartamentelor noi, centrale? Pana la PRIMA CASA, pentru un developer care si-a facut bine un business-plan pe timp de criza!

In zona Plevnei din Bucuresti concurenta intre developeri este mare, aici existand trei antreprenori care au apartamente noi de vanzare, in acest moment. Doi developeri au inceput lucrarile in perioada de boom imobiliar, construind imobile foarte inalte, cu preturi ce depasesc 120.000 euro.

Cel de-al treilea ansamblu, APARTAMENTE RADACINI, la care in aceasta luna au fost executate finisajele exterioare, este insa un proiect adaptat pietei. Proiectul se afla in premiera prezentat la un targ imobiliar, la TNI, in perioada 25-27 mai.

„APARTAMENTE RADACINI este un ansamblu croit dupa programul PRIMA CASA, care respecta toate cerintele cumparatorilor de pe acest segment de piata: doua camere, cu suprafete utile de 40-50 mp (asa cum releva ultimul studiu al BCR), in zona centrala, care dispune de toata infrastructura urbana: langa un hipermarket, cu statii de autobuz la scara, foarte aproape de doua parcuri mari ale Capitalei (Parcul Operei si Cismigiu). In cazul in care ai nevoie de asistenta medicala de urgenta, la un colt de strada se afla un spital de stat (Witing) iar la altul un centru medical privat. Ca sa nu mai vorbim de numeroasele gradinite si scoli de stat si private, existente in imediata apropiere”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting.

Pretul unui apartament de doua camere cu o suprafata de circa 40 mp, care se preda la cheie este de 53.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 63.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.

Clientii au posibilitatea de a-si cumpara unul sau doua din cele 70 locuri de parcare de la subsol. Pretul unui loc de parcare este de 5.000 euro-6.000 euro, in functie de nivel (-1, -2, -3). Asa se face ca o familie de tineri, care cumpara un apartament de doua camere si un loc de parcare, prin programul PRIMA CASA se poate incadra in limita bugetului impus pentru constructiile noi (de 70.000 euro, pentru constructiile incepute dupa februarie 2010). Ca facilitati, in afara de locurile de parcare, ansamblul dispune si de boxe si paza permanenta.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult