Inchirierile rezidentiale

Apartamente de lux intr-o oaza de verdeata

Segmentul inchirierilor rezidentiale continua sa fie extrem de dinamic si in 2005. Pe fondul unei cereri ridicate, atat persoane fizice, cat si dezvoltatori imobiliari consacrati aduc pe piata noi imobile rezidentiale de standard inalt. Park-Lake Residence este o cladire deosebita de locuinte de lux, construita de un reputat investitor in domeniul rezidential, situat in imediata apropiere a Parcului Herastrau, intr-o oaza de liniste si verdeata a Bucurestiului.

Construit anul acesta, la cele mai inalte standarde arhitecturale si de confort, imobilul Demisol+Parter+4 etaje, si doua scari de access. Cladirea ofera apartamente de lux cu 2, 3 si 4 camere spatioase – intre 85 mp, pentru un apartament cu 2 camere (deservit de o baie si un grup sanitary), si 190 mp, pentru un apartament cu 4 camere – deservite, ca si cele de 3 camere, de cate 2 bai si un grup sanitar.

Fiecare apartament beneficiaza de living spatios, terasa generoasa – intre 16 si 55 mp, si de o priveliste incantatoare asupra parcului si lacului Herastrau. Fiecare apartament beneficiaza de cate locuri de parcare (unul in garaj si unul afara), de bucatarii utilate, dulapuri incastrate, televiziune prin cablu si prin antena satelit, linie telefonica internationala, conexiune Internet si aer conditionat. In plus, lifturi de ultima generatie, desigur si paza 24 ore a cladirii.

Se remarca intr-un mod cu totul aparte experienta proprietarului in ceea ce priveste inchirierile rezidentiale, prin oferirea in pachetul de inchiriere si a serviciilor de house keeping optional, desigur. Zona Herastrau este cea mai dinamica zona rezidentiala pentru segmental apartamentelor de lux, atat datorita prezentei parcului si a numeroaselor zone verzi, cat si datorita apropierii decentrul orasului.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult