Inchirierile rezidentiale

Apartamente de lux intr-o oaza de verdeata

Segmentul inchirierilor rezidentiale continua sa fie extrem de dinamic si in 2005. Pe fondul unei cereri ridicate, atat persoane fizice, cat si dezvoltatori imobiliari consacrati aduc pe piata noi imobile rezidentiale de standard inalt. Park-Lake Residence este o cladire deosebita de locuinte de lux, construita de un reputat investitor in domeniul rezidential, situat in imediata apropiere a Parcului Herastrau, intr-o oaza de liniste si verdeata a Bucurestiului.

Construit anul acesta, la cele mai inalte standarde arhitecturale si de confort, imobilul Demisol+Parter+4 etaje, si doua scari de access. Cladirea ofera apartamente de lux cu 2, 3 si 4 camere spatioase – intre 85 mp, pentru un apartament cu 2 camere (deservit de o baie si un grup sanitary), si 190 mp, pentru un apartament cu 4 camere – deservite, ca si cele de 3 camere, de cate 2 bai si un grup sanitar.

Fiecare apartament beneficiaza de living spatios, terasa generoasa – intre 16 si 55 mp, si de o priveliste incantatoare asupra parcului si lacului Herastrau. Fiecare apartament beneficiaza de cate locuri de parcare (unul in garaj si unul afara), de bucatarii utilate, dulapuri incastrate, televiziune prin cablu si prin antena satelit, linie telefonica internationala, conexiune Internet si aer conditionat. In plus, lifturi de ultima generatie, desigur si paza 24 ore a cladirii.

Se remarca intr-un mod cu totul aparte experienta proprietarului in ceea ce priveste inchirierile rezidentiale, prin oferirea in pachetul de inchiriere si a serviciilor de house keeping optional, desigur. Zona Herastrau este cea mai dinamica zona rezidentiala pentru segmental apartamentelor de lux, atat datorita prezentei parcului si a numeroaselor zone verzi, cat si datorita apropierii decentrul orasului.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult