Inchirierile rezidentiale

Apartamente de lux intr-o oaza de verdeata

Segmentul inchirierilor rezidentiale continua sa fie extrem de dinamic si in 2005. Pe fondul unei cereri ridicate, atat persoane fizice, cat si dezvoltatori imobiliari consacrati aduc pe piata noi imobile rezidentiale de standard inalt. Park-Lake Residence este o cladire deosebita de locuinte de lux, construita de un reputat investitor in domeniul rezidential, situat in imediata apropiere a Parcului Herastrau, intr-o oaza de liniste si verdeata a Bucurestiului.

Construit anul acesta, la cele mai inalte standarde arhitecturale si de confort, imobilul Demisol+Parter+4 etaje, si doua scari de access. Cladirea ofera apartamente de lux cu 2, 3 si 4 camere spatioase – intre 85 mp, pentru un apartament cu 2 camere (deservit de o baie si un grup sanitary), si 190 mp, pentru un apartament cu 4 camere – deservite, ca si cele de 3 camere, de cate 2 bai si un grup sanitar.

Fiecare apartament beneficiaza de living spatios, terasa generoasa – intre 16 si 55 mp, si de o priveliste incantatoare asupra parcului si lacului Herastrau. Fiecare apartament beneficiaza de cate locuri de parcare (unul in garaj si unul afara), de bucatarii utilate, dulapuri incastrate, televiziune prin cablu si prin antena satelit, linie telefonica internationala, conexiune Internet si aer conditionat. In plus, lifturi de ultima generatie, desigur si paza 24 ore a cladirii.

Se remarca intr-un mod cu totul aparte experienta proprietarului in ceea ce priveste inchirierile rezidentiale, prin oferirea in pachetul de inchiriere si a serviciilor de house keeping optional, desigur. Zona Herastrau este cea mai dinamica zona rezidentiala pentru segmental apartamentelor de lux, atat datorita prezentei parcului si a numeroaselor zone verzi, cat si datorita apropierii decentrul orasului.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult