Apal Informatique relocare

Apal Informatique relocare intr-un business center

Incepand cu luna septembrie APAL Informatique, companie romano-franceza ce activeaza in domeniul producerii de software, are un nou sediu, anunta ESOP, compania care a mediat relocarea. Spatiul de birouri vizat de Apal informatique trebuia sa indeplineasca cateva criterii importante, in primul rand sa beneficieze de toate dotarile necesare unui spatiu de birou, sa aiba o locatie centrala, bune conexiuni la mijloacele de transport, cat si un spatiu de tip open.

“Cea mai buna solutie s-a dovedit a fi Mosilor Business Center, mai precis un spatiu de 240 mp, cu suficienta lumina naturala si flexibil din punct de vedere al partitionarilor”, precizeaza Bogdan Gont, Office Broker in cadrul ESOP.

Mosilor Business Center este o cladire de birouri care ofera o mare functionalitate si flexibilitate din punct de vedere al partitionarilor si finisajelor interioare. Aflat in imediata apropiere a centrului Capitalei, centrul de afaceri este dispus pe D+P+6 etaje, intr-o configuratie ce permite companiilor inchirierea de suprafete mai reduse (200-300 mp).

Cladirea dispune de: Ac, centrala termica a cladirii, retea voce-date cu 35 de posturi pe etaj cat si optiune pentru retea wireles, fibra optica, sistem anti-incendiu, paza si receptie, supraveghere video a cladirii. “Cererea tot mai mare de spatii pe segmentul mediu al pietei, ( 200-300 mp) face ca si cladirile renovate situate in zone bune si cu un bun raport calitate – pret sa fie optiunea ideala pentru companiile in dezvoltare” adauga Bogdan Gont.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult