Apal Informatique relocare

Apal Informatique relocare intr-un business center

Incepand cu luna septembrie APAL Informatique, companie romano-franceza ce activeaza in domeniul producerii de software, are un nou sediu, anunta ESOP, compania care a mediat relocarea. Spatiul de birouri vizat de Apal informatique trebuia sa indeplineasca cateva criterii importante, in primul rand sa beneficieze de toate dotarile necesare unui spatiu de birou, sa aiba o locatie centrala, bune conexiuni la mijloacele de transport, cat si un spatiu de tip open.

“Cea mai buna solutie s-a dovedit a fi Mosilor Business Center, mai precis un spatiu de 240 mp, cu suficienta lumina naturala si flexibil din punct de vedere al partitionarilor”, precizeaza Bogdan Gont, Office Broker in cadrul ESOP.

Mosilor Business Center este o cladire de birouri care ofera o mare functionalitate si flexibilitate din punct de vedere al partitionarilor si finisajelor interioare. Aflat in imediata apropiere a centrului Capitalei, centrul de afaceri este dispus pe D+P+6 etaje, intr-o configuratie ce permite companiilor inchirierea de suprafete mai reduse (200-300 mp).

Cladirea dispune de: Ac, centrala termica a cladirii, retea voce-date cu 35 de posturi pe etaj cat si optiune pentru retea wireles, fibra optica, sistem anti-incendiu, paza si receptie, supraveghere video a cladirii. “Cererea tot mai mare de spatii pe segmentul mediu al pietei, ( 200-300 mp) face ca si cladirile renovate situate in zone bune si cu un bun raport calitate – pret sa fie optiunea ideala pentru companiile in dezvoltare” adauga Bogdan Gont.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult