De ce sa alegi “APARTAMENTE Radacini”

Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept

 • Rata lunara a unui credit ipotecar pentru un apartament nou de doua camere in acest proiect este mai mica decat chiria lunara pentru un apartament vechi din zona;
 • PROFIL: 40% dintre cumparatorii din ultimele luni sunt parinti de studenti la Medicina si Drept;
 • Principalul avantaj il reprezinta amplasamentul, ansamblul fiind construit in imediata apropiere a celor doua facultati de prestigiu din Capitala.

In ansamblul Apartamente Radacini, cinci din cele 13 apartamente vandute in aceasta vara au fost cumparate de parintii unor studenti sau viitori studenti la Facultatea de Drept si la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Si lista nu este inchisa. Inca patru potentiali cumparatori cu acest profil sunt in discutii pentru achizitionarea de apartamente cu doua camere.

Imobilul s-a finalizat la exterior si este in faza de finisare interioara a apartamenelor, fiind situat intr-o zona centrala, pe Calea Plevnei, langa cele doua unitati de invatamant superior.

Va amintiti din studentie la cate cursuri ati intarziat sau de cate ori ati ajuns pe la mijlocul primei ore, astfel incat nu ati mai avut curajul sa intrati? Ei bine, parintii unor studenti sau viitori studenti vor sa se asigure ca acest lucru nu li se va intampla copiilor lor si aleg apartamente situate la doi pasi de facultatile unde invata.

„Proiectul APARTAMENTE RADACINI se preteaza foarte bine unei investitii imobiliare pentru propriul copil: un amplasament central, care isi va pastra valoarea in timp, foarte aproape de cele doua facultati. Parintii au cumparat locuinte cu doua camere, la cheie, avand un buget mediu de circa 60.000 euro”, afirma Alexandru Petrescu, director general la ESOP Consulting, firma care se ocupa de vanzarea apartamentelor. Cu acesti bani parintii au cumparat fie un pachet realizat din apartamentul cel mai ieftin din oferta si un loc de parcare, fie un apartament cu o suprafata mai mare.

O parte din cumparatori au avut la dispozitie cash, iar o parte au apelat la credite ipotecare. Rata lunara calculata de banca pentru achizitia unui apartament pentru tineri in APARTAMENTE Radacini a fost cuprinsa intre 180 si 300 euro, in functie de avansul pregatit de parinti si de perioada de rambursare.

„De un an si jumatate cautam un apartament pentru copil, criteriile principale fiind sa fie constructie noua si sa fie in centru, aproape de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Dupa prima vizionare a complexului APARTAMENTE Radacini am si dat avansul, iar maine semnam contractul de vanzare-cumparare”, spune medicul A.G. din Oltenita.

Parintii cumpara apartamentele, dar acestea vor fi locuite de copii. Beneficiarii si potentialii beneficiari ai apartamentelor sunt studenti ai celor doua facultati, de la boboci, pana la masteranzi. Mai mult chiar, doi dintre acestia sunt doar aspiranti la viata de student, fiind elevi in anii terminali de liceu, Universitatea de Medicina Carol Davila fiind prima pe lista lor de optiuni pentru continuarea studiilor.

De ce parintii studentilor sau viitorilor studenti au ales APARTAMENTE RADACINI

 • 1. Amplasamentul central, langa doua institutii de stat de prestigiu din Romania, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Universitatea de Medicina si de Farmacie Carol Davila din Bucuresti;
  .
 • 2. Beneficiaza de paza permanenta, accesul persoanelor straine din ansamblu fiind controlat;
  .
 • 3. Este aproape de Gara de Nord (cand vin in Bucuresti, parintii pot ajunge pe jos la apartamentul copilului) si de alte mijloace de transport in comun;
  .
 • 4. Este situat la mica distanta de teatre, muzee, biblioteci si alte institutii culturale;
  .
 • 5. Locuinta noua este o buna investitie pentru viitorul copilului, cu un raport foarte bun intre pret si calitate a constructiei si a amplasamentului. Pretul de 53.000, inclusiv TVA, este cel mai mic de pe piata locuintelor noi din zona centrala a Capitalei. Un plasament imobiliar intr-un apartament de doua camere din complexul APARTAMENTE RADACINI este cel mai sigur de pe piata, asigurand si un randament de 7% pe an, cu 60% mai mare decat cel al depozitelor in valuta de la aceasta data.

Despre APARTAMENTE Radacini

Este un proiect cochet, cu doar 69 locuinte, cu doua si trei camere si cu 70 locuri de parcare. Preturile apartamentelor sunt cuprinse intre 53.000 euro, inclusiv TVA si 265.000 euro, inclusiv TVA, pentru apartamentele tip penthouse.
Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus.

Ansamblul va fi prezentat si la editia de toamna a TNI (Targului National Imobiliar), ce va avea loc intre 28 si 30 septembrie, la Casa Poporului, sala Unirea.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult