Ana Tower este cel de-al doilea proiect major din zona Expoziției care avansează rapid

Turnul de birouri situat lângă Crowne Plaza va avea 24 etaje cu spații de birouri de clasă A, cu un total închiriabil de 35.000 mp, potrivit monitorizării ESOP Consulting. Chiriașul ancoră este compania de consultanță PwC România, care a pre-închiriat o suprafață de 8.000 mp de spații de birouri.

Lucrările de construcție sunt în grafic și se estimează că Ana Tower se va da în folosință în ultimul trimestru din acest an.

Construcția este pre-certificată LEED Platinum, garantând criterii de clădire verde: consum redus de energie, lumină naturală din abundență, datorită suprafețelor mari vitrate ale fațadei, sistem BMS de control, generator pentru sistemele vitale. Pe lângă birouri, la subsol, pe trei niveluri, se vor construi 267 locuri de parcare și 11 stații de încărcare de mașini electrice. În jurul clădirii va fi amenajată și o parcare supraterană. De asemenea, clădirea va avea ca facilitate și o parcare de biciclete și vestiare cu dușuri, pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta sau trotineta electrică.

La parter va fi amenajată și o cafenea.

Suprafața medie închiriabilă pe etaj este de 1.336 mp.

Zona Expoziției – Casa Presei Libere, unde se află Ana Tower, este în plină dezvoltare, acest proiect fiind al doilea ca mărime în rândul dezvoltărilor mari cu spații de birouri de clasă A. Amplasamentul se află lângă Crowne Plaza, la 5 minute de intersecția de la Casa Presei Libere, unde se prevede o viitoare stație de metrou pe linia în construcție ce va lega stația Jiului de Aeroportul Internațional Otopeni. La distanță de mers pe jos se află stații de autobuz cu acces la 12 linii, care leagă zona de centru-nord a Capitalei cu toate cartierele din București.

La 10 minute de mers pe jos se află Parcul Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Ana Tower, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult

*/ ?>