Sediu nou pentru Ambasada Macedoniei

Ambasada Macedoniei se muta prin intermediul ESOP

Incepand din aceasta luna, Ambasada Republicii Macedonia se muta intr-o eleganta vila din zona Cismigiu, pe strada Dona Nicolae, nr. 6. Tranzactia de inchiriere a cladirii a fost realizata rapid prin intermediul companiei ESOP Consulting.

Diplomatii macedoneni au apelat la serviciile companiei ESOP Consulting pentru relocare la sfarsitul lunii iulie 2013, din selectia de oferte, vila din Cismigiu corespunzand exact in ceea ce priveste criteriile de zona, suprafata si buget.

ambasada-macedoniei-inchiriaza-vila-cismigiu„A fost o tranzactie rapida, datorita faptului ca vila prezentata de ESOP se afla in zona aflata pe primul loc in topul preferintelor exprimate de Domnul Ambasador in cerere, langa Parcul Cismigiu, la fel si parametrii tehnici – suprafata, compartimentarea cladirii si celelalte detalii de securitate specifice unei astfel de institutii. Si nivelul chiriei este unul adaptat actualei piete de birouri, drept pentru care decizia de relocare a venit rapid. ESOP detine in baza de date 1.940 vile, din care 230 sunt disponibile imediat si prezentate pe site-ul www.esop.ro”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Vila eleganta aleasa pentru a fi viitorul sediu al Ambasadei Republicii Macedonia este o constructie noua, dar realizata in stilul arhitectural al cladirilor din zona, fiind dispusa pe mai multe niveluri –demisol, parter, etaj 1 si etaj 2. In total, cladirea are o suprafata inchiriabila de 460 mp si 15 camere, plus bai, bucatarii, anexe pe fiecare etaj si o curte de 300 mp. Cladirea dispune de sistem complex de supraveghere video, infrastructura date-voce, sistem propriu de incalzire si AC.

Comunicat de presa ESOP Consulting
10.09.2013


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult