Sediu nou pentru Ambasada Macedoniei

Ambasada Macedoniei se muta prin intermediul ESOP

Incepand din aceasta luna, Ambasada Republicii Macedonia se muta intr-o eleganta vila din zona Cismigiu, pe strada Dona Nicolae, nr. 6. Tranzactia de inchiriere a cladirii a fost realizata rapid prin intermediul companiei ESOP Consulting.

Diplomatii macedoneni au apelat la serviciile companiei ESOP Consulting pentru relocare la sfarsitul lunii iulie 2013, din selectia de oferte, vila din Cismigiu corespunzand exact in ceea ce priveste criteriile de zona, suprafata si buget.

ambasada-macedoniei-inchiriaza-vila-cismigiu„A fost o tranzactie rapida, datorita faptului ca vila prezentata de ESOP se afla in zona aflata pe primul loc in topul preferintelor exprimate de Domnul Ambasador in cerere, langa Parcul Cismigiu, la fel si parametrii tehnici – suprafata, compartimentarea cladirii si celelalte detalii de securitate specifice unei astfel de institutii. Si nivelul chiriei este unul adaptat actualei piete de birouri, drept pentru care decizia de relocare a venit rapid. ESOP detine in baza de date 1.940 vile, din care 230 sunt disponibile imediat si prezentate pe site-ul www.esop.ro”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Vila eleganta aleasa pentru a fi viitorul sediu al Ambasadei Republicii Macedonia este o constructie noua, dar realizata in stilul arhitectural al cladirilor din zona, fiind dispusa pe mai multe niveluri –demisol, parter, etaj 1 si etaj 2. In total, cladirea are o suprafata inchiriabila de 460 mp si 15 camere, plus bai, bucatarii, anexe pe fiecare etaj si o curte de 300 mp. Cladirea dispune de sistem complex de supraveghere video, infrastructura date-voce, sistem propriu de incalzire si AC.

Comunicat de presa ESOP Consulting
10.09.2013


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult