Al doilea mare chiriaș de birouri al Orhideea Towers: Bitdefender

Compania IT&C din România Bitdefender a pre-închiriat o suprafață totală de 9.267 mp de spații de birouri, în proiectul Orhideea Towers, aflat în construcție. Termenul de finalizare al proiectului Orhideea Towers este mijlocul anului 2018, atunci urmând a se muta aici atât Bitdefender, cât și Misys, un alt mare jucător în domeniul IT&C.

Misys a pre-închiriat 8.000 mp în clădirea Orhideea Towers, cu posibilitatea de prelungire la 11.000 mp, în cei 10 ani de contract. Astfel, cu tranzacția Bitdefender, gradul de ocupare al clădirii Orhideea Towers ajunge la 65%.

Proiectul Orhideea Towers se construiește în zona Orhideea-Grozăvești, dezvoltator PORR Construct, fiind situată chiar la intersecția între Șoseaua Orhideea și Splaiul Independenței, peste drum de stația de metrou Grozăvești.

În imediata apropiere se află Politehnica București, instituția de învățământ cu cei mai mulți studenți cu profil tehnic din România și campusul studențesc Regie, cel mai mare din țară. În proximitate se află și galeriile Carrefour Orhideea, cu un “food court” propriu, aici existând un proiect pentru dezvoltarea unui centru comercial modernizat.

Proiectul Orhideea Towers prevede construirea a două turnuri cu spații de birouri de închiriat, unul înalt de P+12 etaje și unul de P+17 etaje, cu un total de 37.000 mp, cu spații comerciale la parter. La subsol, clădirea va avea 406 locuri de parcare pentru autoturisme și parcare pentru biciclete, dotată cu vestiare și cabine de duș.

Proiectul Orhideea Towers are precertificat LEED Gold, de clădire verde, cu standarde înalte de calitate de clasă A.

De ce zona de centru-vest pentru spații de birouri în București

În zona de centru-vest urmează ca în 2018 să se dea în folosință clădiri de birouri care vor totaliza peste 200.000 mp. O parte dintre acestea sunt însă rezervate, având contracte de pre-închiriere.

Companiile mari IBM, Bitdefender, BCR, Misys, Dell Secure Works, Adobe au ales să închirieze spații de birouri în noul pol de birouri de centru vest din București.

În zona Orhideea-Grozăvești, într-o altă clădire mare de birouri aflată în construcție, The Bridge, situată chiar lângă Orhideea Towers s-a pre-închiriat și un spațiu pentru un restaurant aflat la parter, de peste 1.000 mp, numit Boutique Food Hall, care va aduce un nou concept de alimentație pentru viitorii angajați din zonă.

Așa am anticipat în urmă cu doi ani, când se cumpărau primele terenuri pentru aceste dezvoltări din zona de Centru Vest, aria Orhideea-Grozăvești-Vasile Milea începe să fie un important pol de business din București.

Este preferată de companiile IT&C, dar nu numai, aici rezervându-și spații de birouri în viitoarele clădiri aflate în construcție și cea mai mare bancă din România și companii din alte domenii ”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International.

Dacă aveţi în gând o mutare într-o zonă cât mai aproape de cel mai mare centru studențesc din țară, Politehnică- Orhideea şi doriţi mai multe detalii despre dezvoltarea acesteia şi oferte concrete de spaţii de birouri de închiriat în cele şase mari proiecte de birouri, ce se vor livra în 2017 şi 2018 (care vor totaliza peste 110.000 mp), vă rugăm să contactaţi compania imobiliară cu cel mai mare portofoliu de birouri de închiriat în București, ESOP Consulting, si veți beneficia de space planing gratuit si de 0% comision.

Puteți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
510 mp

Orhideea Towers

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
342 - 3.232 mp

Global Business Center

Grozavesti, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 9.406 mp

Sema Parc cladirea Oslo

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult