ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023

Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica.

ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste 5,5 hectare, acesta va include trei cladiri de birouri, doua dintre ele fiind deja finalizate, si 8 cladiri rezidentiale cu 850 de apartamente cu finisaje premium, aceastea din urma aflate inca in constructie. Complexul va beneficia de toate facilitatile pentru dezvoltarea unei comunitati: spatii comerciale, sala de fitness, pista de alergare, restaurante si cafenele, spatiu verde in zona rezidentiala si terase verzi la etajele superioare ale cladirilor de birouri.

ONE Cotroceni Park cladirea 2 are 34.000mp dispusi pe 3 niveluri de parcare, parter si 12 etaje pentru birouri. Beneficiind de spatii mari deschise, de 3000 mp pe etaj si dotari tehnice de ultima generatie, cladirea a fost aleasa de firme de renume pentru sediile lor de birouri (BAT Global Business Solutions a inchiriat 10.500mp si Siemens Energy 7.500mp) iar spatiile ramase inca disponibile sunt pregatite pentru amenajare.

Complexul este proiectat avand in vedere standardele LEED Platinum si WELL, concentrându-se pe a avea o funcționare durabilă și un impact minim asupra mediului. One Cotroceni 2 dispune de HVAC cu 4 tevi, cu recuperare de căldură și aport de aer proaspăt de 7m3/h persoană, sistemul de management al cladirii, statii de incarcare pentru masini electrice, sisteme performante de iluminat si climatizare, parcare subterana de 850 de locuri deservita de 9 lifturi.

ONE Cotroceni Park este situat langa bulevardul Drumul Taberei, soseaua Progresului si soseaua Panduri, cu acces spre centrul orasului prin bulevardul Eroilor. Este deservit de statia de metrou Academia Militara si de numeroase statii de tramvai, autobuz si troleibuz care faciliteaza legatura cu majoritatea zonelor din Bucuresti. La 10 minute de mers pe jos se afla AFI Cotroceni Mall și Grădina Botanica iar in 10-15 minute de mers cu masina se ajunge la Piata Unirii și Piata Victoriei.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult